De controle houden over je leven negatief? Dat ligt eraan op welke manier je dat doet.

GreatState heeft via het Mind Control traject al veel mensen mogen helpen. Het traject is zo effectief dat je na de eerste 3e sessie al wezenlijke veranderingen mag verwachten. Mind Control bestaat uit 8 sessies van 1,5 uur, die wekelijks of tweewekelijks plaatsvinden.

De kracht van het traject is dat je het allemaal niet meer alleen hoeft te doen, jouw coach loopt met je mee en helpt jou met vaardigheden en technieken verder. Het hoeft niet altijd op wilskracht.

Bij GreatState leer je zelf een expert te zijn op het gebied van jou brein, zodat je altijd weet welk proces er zich opdoet en hoe je daar mee om kunt gaan. Hoe jij jouw brein kunt inzetten voor wat jij wilt halen uit het leven, in plaats van dat je het wellicht onbewust inzet om steeds dezelfde negatieve ervaringen te hebben.

Het Mind Control traject is al op zoveel onderwerpen effectief gebleken, verderop staan straks nog veel meer voorbeelden met de te verwachten resultaten, maar hier alvast een korte opsomming van thema’s:

 • Het verlies van verbinding met dierbaren.
 • Leven in angst en zorgen.
 • Leven vanuit boosheid.
 • Burn-out, je bent uitgeput.
 • Je blokkeert je eigen financiële succes door gedrag dat niet in lijn is met jouw doel.
 • Je wilt graag afvallen maar je blijft andere keuzes maken.
 • Je raakt in conflict met collega’s of werkgever.
 • Je loopt als ondernemer op mentaal gebied helemaal vast in je eigen bedrijf.

Al deze onderwerpen hebben te maken met de werking van ons brein, je bent zeker niet de enige die hiermee worstelt. Hoe heerlijk zal het zijn als jij straks rust in je hoofd hebt. Alle capaciteit van je brein wordt ingezet voor hoe jij jouw leven wel wilt leiden. Echt, hoe jij het wilt. In plaats van dat je continu heen en weer wordt geslingerd in gebeurtenissen en emoties. Jij zal straks meer verbinding ervaren met de mensen om je heen. Zal dat jouw leven prettiger maken?

Jij bent op zoek gegaan naar oplossingen en je bent op de goede weg, ik reik mijn hand om jou te helpen want dat is mijn missie. Je bent bij mij in goede handen. Wat jou nu te doen staat is mijn handreiking aannemen en te kiezen voor jezelf, en je jezelf ook je mooiste leven gunnen. Soms voelt investeren in jezelf spannend, maar geloof me, je verdient het! En wat je nu misschien voor onmogelijk houd, het kan echt anders en zoveel mooier zijn.

Doelstellingen Mind Control traject:

 • Het stoppen met het identificeren met je gedachten.
 • Het wegnemen van wat je tegenhoudt.
 • Het leven niet bezien vanuit angst en risico maar vanuit kansen.
 • Het helder stellen van doelen.
 • Het toevoegen van doel ondersteunende overtuigingen.

Voorbeelden van waarvoor Mind Control is ingezet en de bijbehorende behaalde resultaten:

 • Je bent vastgelopen in de logische mind, verbinding met mensen wordt steeds lastiger en relaties vallen weg. Je ervaart wel dat je de slimste bent maar toch gaat het mis.

Resultaat: Je komt terug ik je gevoel en ervaart verbinding met jezelf. Het contact met anderen verloopt ineens veel prettiger en mensen benaderen je op een andere manier.

 • Je gedrag staat financiële doelen in de weg, je vertoont destructief gedrag.

Resultaat: De oorzaak van het destructieve gedrag dat jouw financiële doelen in de weg stond is weggenomen. Je bent vrij om het leven te leiden dat jij wilt leiden.

 • Het lukt je niet om op een gewenst gewicht te komen vanwege interne conflicten.

Resultaat: Doordat de interne conflicten zijn opgelost kan je je gewichtsdoelstelling behalen.

 • Vroeger gepest zijn laat je nu aan jezelf twijfelen waardoor je die volgende stap niet maakt.

Resultaat: Het effect van het gepest worden is weggenomen waardoor je nu veel vrijer kunt leven en vol zelfvertrouwen de wereld tegemoet kunt treden.

 • De samenwerking op het werk loopt niet soepel, je ervaart meer conflict dan je wilt.

Resultaat: De samenwerking met je collega’s op het werk verbetert, je kunt veel meer jezelf zijn en geaccepteerd worden.

 • De carrière die je zo graag wilt komt maar niet van de grond, collega’s zien jou niet in die nieuwe rol.

Resultaat: Collega’s ervaren jou op een andere manier, en de functie die je ambieerde komt een stuk dichterbij

 • Je zit vast in je werk, je wordt er doodongelukkig van, maar je blijft omdat je de rekeningen moet betalen.

Resultaat: Je vindt of je weg in je huidige baan die je nu veel energie kost of je neemt de stappen die nodig zijn om te gaan doen wat je graag wilt.

Voor ondernemers:

 • Je wilt graag ondernemer worden maar je gedachten blijven zeggen dat je dat niet moet doen, je ziet geen kansen maar vooral bedreigingen.

Resultaat: Het wordt duidelijk voor jou of je ondernemer wilt zijn of niet, en als je dat wilt lukt dit nu wel zonder dat je gedachten je klein houden.

 • Je bent ondernemer maar je loopt vast, je weet niet meer wat je wilt.

Resultaat: Je krijgt als ondernemer je driver weer terug, in je huidige onderneming of in een nieuwe. De energie stroomt weer door je lijf.

 • Je bent ondernemer en je irriteert je steeds meer aan de medewerkers en de band verslechterd.

Resultaat: De relatie met jouw werknemers voelt weer vertrouwt, je voelt dat jullie het weer samen doet in plaats van jij tegen zij.

 • Je bent ondernemer en je bent bang een medewerker te verliezen, je wilt hem laten coachen.

Resultaat: Jouw beste medewerkers zitten goed in hun vel en werken in jouw bedrijf met plezier en met de juiste mindset. Ze zijn je dankbaar dat je in hen hebt geïnvesteerd. 

Op wilskracht kom je maar zover of het kost je heel veel energie

En zo kan deze lijst oneindig worden ingevuld, maar met deze voorbeelden zie je dat we soms dingen graag anders zouden willen maar dat ons brein dit niet toestaat. Soms wel even op de korte termijn, op basis van wilskracht, maar al snel is alles weer zoals het was.

Dit gedrag waar jij tegenaan loopt is niet wie je bent, het is wat je doet, of wat je brein altijd al doet. Het is goed om te weten dat ik je hierbij kan helpen, en je na iedere sessie het leven weer een beetje anders en lichter mag ervaren. 

Hoe werkt dat nu coaching:

Voorafgaand aan de start van het traject ontmoeten wij elkaar een of twee keer, deze gesprekken zijn kosteloos en geven ons de kans te bepalen waar je aan wilt werken en of je het leuk vinden om dit traject samen te gaan doorlopen. Deze afspraak plan je hier in.

8 Sessies met twee doelen
De sessies daarna werken we aan twee doelen, we werken aan het weghalen van hetgeen jou tegenhoudt. Middels de GreatState Methode kan je de gebeurtenis uit het verleden niet wegnemen maar wel hoe die ervaring in je brein is opgeslagen. Hierdoor ervaar je het leven direct anders, je brein betrekt immers ervaringen uit het verleden bij beslissingen in het hier en nu. Dit maakt dat het verleden jouw toekomst bepaalt.

Het tweede doel is om jouw bewustzijn op een plaats in je brein te brengen waar je niet wordt geleefd door zorgen of in angst voor wat er mis kan gaan. Je ervaart hier direct het leven door een andere bril.

We zijn nu ongeveer aangekomen bij sessie vijf. Nu we hebben weggenomen wat je tegenhoudt gaan we de komende sessies jouw brein in lijn brengen met wat je wel wilt. Hetgeen je tegenhield is al weg, maar wat als je overtuigingen kunt verkrijgen die ervoor zorgen dat je als vanzelf je doelen gaat halen en jouw overtuigingen jou nu juist helpen jouw doelen te behalen.

Tegen het einde van de sessies zal je al ervaren dat het leven al deels als vanzelf de goede kant op gaat en je ervaart steeds meer een leven vanuit flow. Ook na de sessies zal je hierin blijven groeien en je bewust zijn hoe jij jouw brein gebruikt om jouw doelen te halen.

Wat hebben we nu gedaan?

Je hebt Mind Control bereikt waardoor jij richting hebt naar waar jij naar toe wilt. Je verliest veel minder energie en je staat gelukkiger in het leven. Je voelt je gelukkig met jezelf en je staat in verbinding met anderen.

Ben jij klaar om deze stap voor jezelf te maken, klik dan hieronder op ‘Plan een afspraak’.