GreatState Coaching biedt de originele Quatum Healing Hypnosis Technique van Dolores Cannon. Lees hier meer over Dolores.

Quantum Healing Hypnose Techniek℠  geeft mensen toegang tot een deel van zichzelf dat alle antwoorden bevat. Sommige mensen noemen dit het Hogere Zelf, de Overziel, het Superbewuste. Met QHHT®kunnen klanten een veel duidelijker begrip krijgen waarom dingen zijn zoals ze zijn en uiteindelijk verandering in zichzelf creëren.

QHHT bereikt het diepste niveau van hypnose mogelijk. Deze toestand wordt gewoonlijk twee keer per dag ervaren: vlak voordat je wakker wordt en vlak voordat je in slaap valt. De meeste hypnotiseurs werken niet op dit niveau, hetzij omdat ze niet het vermogen hebben om toegang te krijgen tot dit niveau van trance, of ze zijn op hun hoede voor het werken in het meest mysterieuze niveau van hypnose, wat onverwachte resultaten kan opleveren, zoals het herbeleven van een vorig leven. Dolores Cannon’s nieuwsgierigheid en onverschrokkenheid over het onbekende en onbeproefde heeft gezorgd voor haar blijvende erfenis als een pionier in regressie in vorige levens die de weg blijft effenen voor QHHT® Practitioners nu en in de toekomst met haar QHHT lessen.

Hoe werkt dan nu een QHHT-sessie?

 Voorafgaand aan de sessie wordt gevraagd een aantal vragen op te schrijven, vragen die diep van binnen leven of een nieuwsgierigheid bevatten over het leven. Veel voorkomende vragen zijn: wat is mijn doel op aarde, waarom ben ik in dit gezin geboren, waarom moest ik bepaalde vervelende gebeurtenissen meemaken in mijn leven, etc.

Ook vraag ik voorafgaand aan de sessie fysieke ongemakken op te schrijven, zaken als: pijn in de rug, schouders, hoofd, mentale problemen, ernstige ziekten.

Het doel van de vragen over het leven en over fysieke omstandigheden is hier antwoorden over te ontvangen. Bij de antwoorden zal altijd worden gevraagd op het belangrijk is dat fysieke ongemakken moeten blijven bestaan (levensles) of dat deze kunnen worden weggenomen.

Het begin van de sessie.

De sessie duurt in totaal 7 uur, de gedachte hierachter is dat er voldoende tijd beschikbaar is voor deze reis in het zelf. GreatState Coaching houdt altijd 7 uur beschikbaar per sessie, is de sessie korter dan is dat helemaal prima maar de ervaring is dat de sessie toch snel 7 uur duurt en dat de tijd voorbijvliegt.

Sinds mei van 2022 bied ik ook QHHT-sessies aan van 4 uur, een ochtend of een middag. Deze sessie is gelijk aan de sessie van 7 uur maar is wat meer ingekaderd qua tijd, namelijk 2 uur voor het interview en 2 uur voor de hypnose. Bij de sessie van 7 uur is er meer ruimte vooraf en is er na de sessie nog een uur beschikbaar om hetgeen wat ervaren is na te bespreken. Extra tijd is altijd waardevol maar als er weinig tijd beschikbaar is kan een sessie van 4 uur een uitkomst zijn die ik graag aanbied.

Het interview

De sessie begint met het interview, dit is niet meer en niet minder dan samen door jouw leven heen lopen. We bespreken het leven van de geboorte tot aan de huidige leeftijd. Het doel hiervan is dat ik weet wat er voor jou van belang is in het gesprek met dit diepe deel van het zelf. Op deze wijze kan er worden doorgevraagd tijdens de sessie waar dat belangrijk voor jou is.

Aansluitend bespreken we jouw vragen en fysieke ongemakken zodat deze duidelijk zijn voor mij. Ik ben immers diegene die voor jou met dit diepe deel van het zelf in gesprek gaat.

Als laatste onderdeel van het interview noteren we de belangrijkste mensen in jouw leven zodat ik weet over welke mensen en situaties het gaat en er doorgevraagd kan worden om de mooiste en meest volledige antwoorden te verkrijgen.

De hypnose

De hypnose zal maximaal 2 uur duren, hier merk je zelf heel weinig van, voor jouw gevoel zal dit ongeveer 15 tot 20 minuten duren. Voorafgaand aan de sessie spelt jij jezelf een microfoon op zodat je alles na de sessie nogmaals kunt terugluisteren. Nog sterker, dit terugluisteren is een belangrijk deel van het proces, tijdens het terugluisteren wordt de informatie verwerkt in de bewuste geest. Het advies is om de sessie één keer in zijn geheel terug te luisteren binnen een week. Maar iedere keer als deze teruggeluisterd wordt zullen er weer nieuwe dingen te horen zijn.

Tijdens de hypnose neem dit diepere deel van jouzelf jou mee op reis en laat jou dingen zien die belangrijk voor jou zijn. En vervolgens zal dit deel ook al jouw vragen beantwoorden.

Na de hypnose

Na de hypnose is het fijn om even rustig bij te komen en hetgeen gezien en ervaren is even te verwerken. Na de sessie spreken we nog ongeveer een uur na over de belangrijkste elementen (7-uurs sessie).

Na de sessie krijg je de opname meteen mee, via Whats app of We Transfer, zodat je deze direct kunt terugluisteren als je dat wilt.

Ben jij klaar om deze levens veranderende ervaring te ondergaan, plan dan hier jouw afspraak om zelf het mooie proces van Quantum Healing Hypnose te ervaren.

Veel gestelde vragen

Ben ik helemaal weg tijdens de sessie?
– Het bewustzijn blijft tijdens de sessie aanwezig, een vraag stellen naar iets dat je niet wilt delen zal je ook op die wijze beantwoorden. Je bent zelf nog volledig in controle. Ook als je bijvoorbeeld naar het toilet moet tijdens de hypnose is dit geen enkel probleem, je bent gewoon alert.

Wat als het niet lukt?

– De wijze van hypnose werkt bij iedereen, dat is het bijzondere van de techniek, de techniek is tienduizenden keren uitgevoerd en geperfectioneerd. Situaties waarbij de techniek niet aansluit zijn ernstige overspannenheid of het leven leiden vanuit diepe angst. Speelt er een dergelijke situatie dan zal ik dit herkennen en je helpen via coaching technieken.

Op welke locatie wordt deze sessie uitgevoerd?

– De sessie vindt plaats bij jou thuis, het lichaam komt het meest eenvoudig en diep in trance in de vertrouwde omgeving, bij voorkeur op het bed waar ook geslapen wordt. Is dit niet mogelijk bij jou thuis omdat daar onvoldoende rust is, dan kan GreatState Coaching een ruimte huren, deze kosten verhogen het normale tarief voor de sessie, maar dit kan dus wel een uitkomst bieden voor de locatie.

Hoe ziet een sessie eruit in de praktijk?

– Tijdens de sessie lig je in bed, je ligt onder de dekens, sommige mensen krijgen het koud tijdens de sessie, anderen krijgen het warm. Het is dus fijn om onder de deken te starten. Ik zit naast je en neemt je mee door het verhaal van QHHT waardoor je heerlijk ontspant, doordat je niet hoeft te zitten kan je nog dieper ontspannen. Dit draagt allemaal bij aan het bereiken van deze diepe staat van hypnose en het in contact komen met dit diepe deel van het zelf.

Wat als ik nog een sessie wil om nog meer te leren?

– Nog een sessie is altijd mogelijk, in de basis biedt één sessie wat je nodig hebt op dat punt in je leven, maar misschien heb je iets gehoord in de sessie waar je meer over wilt weten, en dan kan een vervolgsessie uitkomt bieden.

 Heb je nog andere vragen?

  • Het is heel gebruikelijk dat mensen voorafgaand nog vragen hebben, schroom dan ook niet om die hier te stellen. 
  • Benieuwd naar ervaringen van mensen die je voorgingen? Je leest hun ervaringen hier.

Ben jij klaar om deze levens veranderende ervaring te ondergaan, plan dan hier jouw afspraak om zelf het mooie proces van Quantum Healing Hypnose te ervaren.