QHHT bij GreatState Coaching

Quantum Healing Hypnosis Technique bij GreatState Coaching

Het is al enige tijd geleden dat ik mijn laatste blog schreef. De afgelopen maanden heb ik besteed om mijzelf te verdiepen in de wereld van de Quantum Healing Hypnosis Technique (QHHT) van Dolores Cannon. Ik wilde mij verdiepen in de geweldige resultaten die daarmee worden behaald. Om echt een indruk te krijgen van deze bijzondere techniek heb ik twee QHHT-cursussen gevolgd en heb ik mijn Level 1 en Level 2 certificaat behaald, en ben ik meteen aan de slag gegaan met de technieken in de sessies.

In deze blog neem ik jullie mee in wat QHHT precies is. Zoals vele van jullie inmiddels wel over mij weten ben ik erg geïnteresseerd in hoe ons brein werkt en hoe we dit voor ons kunnen laten werken, en dat ik geloof in ons oneindige potentieel. Het onderzoek dat ik heb gedaan en ik hier al eerder heb benoemd is eigenlijk nooit gestopt. Na vele opleidingen op het gebied van het NLP, de ego mind, hypnose en zelfhypnose ben ik steeds dieper in de materie doorgedrongen. Steeds dieper tot de kern van ons bestaan, en QHHT vindt plaats in onze diepste eigen kern, voor mij een logische stap voor verder onderzoek.

QHHT-sessies zijn anders dan de gebruikelijke GreatState coaching- of hypnose sessie, de sessie duurt ook langer dan een gebruikelijke coaching sessie die 1 á 2 uur duurt, de sessie duurt namelijk 7 uur. Nu denk je misschien “dat is lang” maar dat blijkt dus in de praktijk voorbij te vliegen en zelfs soms nog uit te lopen. Het idee bij QHHT is dat alle tijd voor jou beschikbaar is, hoelang de sessie ook mag duren, er is geen tijdsdruk. Dit biedt zo veel vrijheid en rust tijdens de sessie. 

QHHT is een hypnose technique die als doel heeft door te dringen tot jouw diepste zijn. De mens beschikt over enorme krachten en mogelijkheden tot zelfgenezing, we dienen hiervoor wel tot een bepaalde diepte door te dringen in ons zijn. We zien mensen als Wim Hof de koude trotseren en virussen weerstaan, er zijn mensen geweest met enorme krachten, mensen die niet hoeven te eten en we hebben ouders auto’s op zien tillen als hun kindje klem zat. De mens is tot zoveel in staat.

Tijdens de sessie begeleid ik de reis naar jouw diepste zelf, jouw hoogste zelf begeleidt jou tijdens de sessie naar wat jij nodig hebt. Ik faciliteer alleen de reis en werk met jou naar een zo mooi mogelijke sessie met het best mogelijke resultaat. Nieuwe informatie en genezing komt voor uit jezelf, uit je eigen kern. De sessie wordt in zijn geheel opgenomen waardoor je de sessie terug kunt luisteren, nog sterker, om de boodschap in zijn geheel te integreren is terugluisteren van groot belang.

Voorafgaand aan de sessie kan je zelf vragen formuleren. Vragen die ik beantwoord heb zien worden zijn bijvoorbeeld: waarom stopte die liefdesrelatie, waarom was mijn jeugd zo zwaar, wat is mijn levensdoel, waarom ben ik op aarde? Maar ook vragen over gezondheid zoals: waarom heb ik zo’n pijn in mijn rug, waarom doen mijn gewrichten pijn, waarom heb ik zo weinig energie, waarom lukt het niet om te stoppen met eten/ roken?

Belangrijke levenslessen die geleerd moeten worden, worden door het hoogste zelf getoond als een reis door het huidige leven of door een ander (vorig) leven. Het leven dat wordt getoond mag je met al zijn lessen, gevoelens en emoties beleven om de lessen eruit te ervaren. En waar jij klaar bent voor heling, zal jij jezelf genezen.

Ik merk dat na een QHHT-sessie, de ogen worden geopend in een nieuwe wereld waar een diepe rust en zingeving wordt ervaren. Fysieke ongemakken die afleiden van een mooi leven verdwijnen als sneeuw voor de zon. Er wordt werkelijk een nieuw begin gemaakt. Het ervaren van deze sessies in de rol van QHHT-practitioner heeft een diepe indruk op mij achtergelaten en ik voel mij dankbaar dat ik met GreatState Coaching deze mate van diepgang in een reis in het zelf nu ook mag bieden. Benieuwd naar ervaringen van coachees die je voorgingen? Je leest hun ervaringen hier.

Vanwege de grote interesse zijn de sessies nu al volgeboekt tot aan november 2021, maar als je dit wilt beleven, kan je de sessie nu al wel boeken en adviseer ik je toch nu al te reserveren. Wil jij meteen een sessie reserveren, doe dit dan hier, ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op om het tijdsbestek van de sessie te reserveren op de door jou gewenste datum.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.