Lisa
LisaManagement, Rotterdam

Beste lezer,
Brian en ik kennen elkaar al jaren. Elkaar ooit leren kennen als collega's en nu vooral als vriend en coach. Waar ik 2jr geleden nog losgeslagen was en mezelf eigenlijk was kwijt geraakt in het alleen maar feesten, eten en drinken. Geen slaapritme meer en helemaal uit mijn doen zijn heeft Brian mij een spiegel voor gehouden.
Was ik wel echt gelukkig, was dit het leven wat ik wilde. Waar wilde ik naar toe groeien en hoe. Wat zijn mijn zwaktes en ook mijn sterke punten. Brian heeft mij weer geleerd terug te gaan naar mezelf. Als ik gelukkig ben dan straal ik dat ook uit. Als ik mezelf goed voel voelen andere dat ook.
Ik ben in 2jr tijd een compleet ander mens geworden. Brian en ik hebben nog steeds coachende gesprekken met elkaar die nu vooral bestaan uit hoe gaat het, handvaten voor "problemen" en puntjes op de i.
Ik kan het een ieder aanbevelen.

Mark
MarkOverheid, Den Haag

Ik heb Brian leren kennen als een zeer integer persoon die vanuit eigen ervaring en professionaliteit weet waarover hij praat. Door zelfanalyse was ik al een eind op weg voordat ik bij GreatState terecht kwam. Mij was nooit geleerd om mijn eigen plek in te nemen en had overlevingsmechanismen ontwikkeld op zoek naar erkenning van anderen ofwel pleasegedrag.
Ondanks zelfontwikkeling via diverse bronnen zoals boeken en internet ontbrak het mij echter iedere keer aan de juiste tools om dit te doorbreken. Door zijn persoonlijke aanpak via de GreatState-methode ben ik dichter bij mezelf gekomen en heb ik geleerd om mijn eigen, unieke plek te aanvaarden met als gevolg dat ik meer in harmonie leef met mezelf en mijn omgeving. Dit geeft mij voor de toekomst weer de mogelijkheid om mij met minder weerstand te kunnen richten op het creëren van kansen en het behalen van mijn doelen vanuit de persoon die ik echt ben.

Marieke Quaars
Marieke QuaarsLife, Love & Business Manifestor / Coach

Al heel wat jaren ben ik bezig met persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit, maar Brian kon bij mij in één sessie iets doorbreken wat al heel lang een conflict is in mezelf. Brian is een betrokken persoon, heeft humor en werkt doortastend. Hij signaleert en tackelt overtuigingen nog voordat ze een probleem worden. Hij heeft mij in het afgelopen jaar vaak geïnspireerd met onder andere diepe en verrijkende mystieke en spirituele kennis en praktische tips om onder andere de gewenste mind-set te krijgen én houden. Hij werkt doelgericht, direct en is voorbereid. Zijn aanpak is erop gericht om resultaten te halen en hij is daarin bereid om te doen wat nodig is. Kortom; hij is de juiste persoon als je concreet en doelgericht aan jezelf wilt werken en wilt afrekenen met beperkende overtuigingen of conflicten in jezelf die jou of je business saboteren.

Jane
JaneMarketeer

Review QHHT sessie

Wauw deze Quantum Healing Hypnose Techniek sessie is zo ontzettend krachtig, uniek en bijzonder. Once in a lifetime is een understatement. Wanneer je open staat en all-in gaat kom je tot de kern. Nog nooit heb ik zoiets wonderlijks meegemaakt. Tijdens de sessie kom je in verbinding met je echte ware ik. En wauw wat voelt dat als thuiskomen. Om vervolgens wakker te worden en te zijn wie je altijd al bent geweest.
Eindelijk antwoorden krijgen op vragen die je al jaren met je meedraagt. Waarvan het antwoord zo simpel kan zijn. Ik voel me herboren, alles zo helder en zuiver. Ik weet wat ik mag gaan doen en op welke manier.

Rust, zoveel rust en helderheid na deze ervaring. Zoals het eerst was zo zal het nooit meer worden en gaan omdat het verschil zo groot is dat je nu niet anders kan dan stralen en je unieke zelf zijn. Mijn fysieke klachten zijn weg, mijn belemmerende overtuigingen en diep gewortelde patronen.. gone! Ik voel me vrij, licht en ontwaakt in m’n eigen lichaam. Tijdens de sessie heb ik ervaren wat een oerkracht ik bezit en wat ik hiermee mag doen. Alsof alle puzzelstukjes op hun plek vallen en je weer kan ademen ( letterlijk!).

Brian is iemand die met aandacht en oprechte interesse luistert naar je verhaal en je op een professionele manier begeleid in dit intensieve proces. Hij zorgt ervoor dat je de vrijheid ervaart dat alles gezegd kan worden. Daarnaast weet Brian exact hoe hij de juiste vragen kan stellen om tot de kern te komen waardoor diepliggende antwoorden naar boven komen. Deze sessie heeft mijn leven veranderd en mijn ogen geopend. Lieve Brian ik ben je ontzettend dankbaar én wat ben jij een mooi mens.

Justin
JustinZorg

Nu anderhalve week verder na de QHHT-sessie met Brian kan ik concluderen dat ik de nodige helderheid, antwoorden en bevestigingen heb mogen ontvangen. Ik voel mij meer ontspannen, vrijer en zelfverzekerder dan voorheen, alsof er een flinke rugzak is afgedaan. Ik ben op het goede pad en na de sessie ben ik hier nog meer van overtuigd.

Brian weet je op het gemak te stellen, is oprecht geïnteresseerd en weet de juiste dingen te zeggen om de healing tot een succes te maken. Juist door deze eigenschappen durfde ik mijzelf open te stellen.

Dankjewel Brian, voor deze fantastische ervaring. Je hebt me enorm geholpen!

Sharona
SharonaOverheid

Review QHHT-sessie

Ik ben al best een tijd bezig met zelfontwikkeling en ook met ontwikkeling op spiritueel vlak. De sessie met Brian was daar een heel goede aanvulling op. Soms kan je bepaalde dingen gewoon niet goed zelf en wil je meer diepgang bereiken in resultaten met jezelf. Brian kan je daar goed bij helpen. Ik heb vooral voor bevestiging mogen ontvangen over dingen die ik diep van binnen al wist, maar waar ik nooit naar durfde te luisteren. Ik voel mij meer ontspannen en zelfverzekerder. Ik heb door de sessie de bevestiging gekregen dat ik op het goede pad zit.
Brian weet je goed op je gemak te stellen voor een sessie, hij stelt de juiste vragen aan je en voordat de sessie begint heb je al een heel gesprek met hem waar je net zoveel aan hebt voor je ontwikkeling als van de hypnosesessie.

Erny
ErnyPersoonlijke ontwikkeling

Gun jezelf een kennismaking met jezelf!

Ik ben erg blij dat ik de sessie bij Brian heb gedaan. Het heeft mijn leven veranderd. Ik ben gaan beseffen hoe ik in het leven sta, wat ik eigenlijk wil. Ik heb mijn kracht (h)erkent en ben daardoor in staat zelf mijn leven te veranderen.
De antwoorden op vragen vind ik nu in mijzelf. Stuurloos zijn is nu richting hebben. Een doel onbereikbaar vinden is nu vertrouwen op wat ik kan creëren in mijn leven en voor mijn toekomst.

Ik kan de sessie zeer aanbevelen. Het hele proces heb ik ervaren als professioneel én persoonlijk. Dat komt omdat Brian zeer respectvol en open is. De sessie vindt plaats in een goede en veilige sfeer.
Ook verzorgt hij de nazorg op een prettige wijze.

Verwacht geen wonderen van hem, je zult merken dat je die zelf al kunt bewerkstelligen.

Erny

Jan Paul
Jan PaulEnginering

Je zelf leren kennen op een hoger niveau.
Dat is waar Brian voor staat. Wat een geweldige ervaring de QHHT-sessie. Ongelofelijk wat de mogelijkheden zijn en de antwoorden die komen, deze ervaring gun je iedereen. Brian doet dit op zo een ontspannen en fijne manier. De antwoorden die door komen, de rust die ik ervaar, nu ik weet dat ik op het juiste pad ben geeft dit mij rust. Ik voel mij vrijer. Ik heb meer energie en ervaar meer zelfvertrouwen en inzicht in mijn leven en waar ik nu sta. Ook de manifestatie oefening die ik geleerd heb van Brian is fantastisch. ik heb de manifestatie oefening gedaan en binnen 2 weken was mijn gemanifesteerde doel werkelijkheid geworden.
Voel jij dat je toe bent aan een volgende stap. Wil jij jou belemerende overtuiging ombuigen en jezelf vrijer voelen of meer genieten van het leven? Neem dan zeker contact op met Brian. Hij geeft je de handvaten en inzichten die jij op dit moment nodig hebt.

Ymke
YmkeFysiotherapeut

Onlangs heb ik bij Brian een QHHT sessie mogen doen.
Het heeft mij nieuwe energie gegeven, veel rust en vooral veel vertrouwen in mezelf en in de toekomst. Het was een hele bijzondere ervaring, die ik niet meer zal vergeten. Het heeft veel indruk op me gemaakt en denk er nog regelmatig aan terug. Ik vond het spannend om te doen, maar door de rustige en fijne uitstraling van Brian nam die spanning al meteen af. Brian neemt de tijd om veel uit te leggen en je op je gemak te stellen. Ik kan het iedereen aanraden om een afspraak te plannen bij Brian.

Maurice
MauriceBedrijfsleider

Mind Control-Mind Mastery:
Als grote sterke kerel kon ik de wereld aan. Ondanks tegenslagen zoals een scheiding bleef ik overeind
totdat mijn omgeving zich zorgen maakte om mij. Volgens hen stond ik op instorten. Ik moest maar eens gaan praten met iemand. Natuurlijk had ik dat niet nodig, maar om hen een plezier te doen ging ik voor een gesprek.

Dat gesprek leidde tot 2 series van 8 ontmoetingen met Brian. Waarbij de 1ste 5 sessies mijn wereld op de kop zette. Brian liet zien dat ik uit mijn kracht was, en hoe dat kwam. Ja maar en omdat zijn geen excuses, het zijn uitvluchten. Na de eerste sessies van 8 ontmoetingen vroeg ik zelf om een tweede sessies. Ik was pas halfweg voor mijn idee. Na 16 gesprekken is mijn weg weer vrij voor mij. Ik sta weer in mijn kracht.

Ik sta weer open voor anderen,
een beter mens voor mijn omgeving en het allerbelangrijkste, mijn leven is voor mij mooier geworden.

Vinanda
VinandaDirectie assistent

Na een gesprek te hebben gehad met Brian en onverwacht een korte sessie mee heb mogen maken werd ik nieuwsgierig naar de rest. Door die hele korte sessie van 5 minuten wilde ik meer, en ben ik begonnen aan het Mind Control traject van 8 weken. Dit was mind blowing!!

Na 31 jaar me onzeker te hebben gevoeld voel ik me na 8 sessies met Brian weer als herboren… sta sterker in m’n schoenen voel me zoveel krachtiger en zelfverzekerder.

Ik durf mijzelf nu op de eerste plaats te zetten en mijzelf niet meer weg te cijferen voor anderen.

Hier ben ik Brian dan ook echt heel dankbaar voor. Dit was wat ik nodig had!

Ik kan het dan ook iedereen aanraden om een afspraak in te plannen met Brian en op deze manier de betere versie van jezelf te vinden en te worden.

Sharely
Sharely

Voor mijn sessie met Brian had ik nog geen idee wat voor effect het op mij zou hebben. Het was namelijk de eerste keer dat ik zo’n sessie deed. Vanaf het moment dat ik binnen kwam zorgde Brian er al voor dat ik me op mijn gemak en veilig voelde (twee dingen die ik ontzettend belangrijk vind). Hij gaf een duidelijke uitleg over hoe de sessie eruit zou zien en er was ruimte voor alle vragen die ik nog had. Hierdoor kon ik heel ontspannen de sessie ingaan. En WAUW wat was het bijzonder! Ik heb heel veel inzichten gekregen waardoor ik weer stappen kon zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling en waardoor ik tot op de dag van vandaag heel veel innerlijke rust ervaar! Ik ben Brian enorm dankbaar!

Samantha
Samantha

Onlangs heb ik bij Brian een QHHT-sessie mogen volgen. Ik vond het allemaal erg spannend en wist niet goed wat ik kon verwachten. Brian stelt je op je gemak, legt alles goed uit en stelt de juiste vragen voorafgaand aan de sessie. Ik had een aantal vragen waar ik mij de afgelopen jaren steeds meer mee bezig hield. Na deze sessie heb ik bevestiging gekregen van wat ik eigenlijk diep van binnen al wist. Het was een geweldige ervaring en ik kan de QHHT-sessie echt aanbevelen.

Bedankt Brian, ik ben nog steeds erg dankbaar dat ik deze sessie bij jou heb mogen volgen.

Margo
Margo

De begeleiding van Brian heb ik als prettig ervaren. Hij neemt echt de tijd voor je en heeft veel kennis waar hij je voor de QHHT sessie al mee kan helpen. De QHHT sessie zelf was een bijzondere ervaring!

Adrijana
Adrijana

Brian nam echt de tijd voor mij en zorgde er echt voor dat ik mij op mijn gemak voelde! Alhoewel ik eerst sceptisch was, was het uiteindelijk een waardevolle en onvergetelijke ervaring. Ontzettend bedankt

Chris
Chris

Dit was echt een prachtige ervaring je word zo goed begeleid en Brian weet wat hij doet en neemt ruim de tijd voor je raad het iedereen aan. Bedankt voor deze ervaring.

Arjuna
Arjuna

Ik heb nog nooit eerder zo'n bijzondere sessie gehad. Waarin er nieuwe inzichten naar boven zijn gekomen wat mij veel liefde en vrijheid heeft opgeleverd. De sessie met Brian duurde maar liefst 12 uur, dit kwam omdat hij er alles aan deed om mij de meest mooie en bijzondere sessie te geven. Het was een avontuur met een krachtige eindbestemming.

Lior
Lior

I had a QHHT session by GreatState Coaching. We started with a long conversation, where I had the opportunity to share my background and challenges I am facing. Brian was very patient, had no judgment, was very open, also about himself which made me feel very comfortable.
On the second stage of the session, with his relaxed attitude and approach, Brian has managed to bring me to a very relaxed stage where I could actually connect with my sub-conscious and get the answers for the questions I had.
This was a whole day session which felt as a true gift to myself, where the focus was on me and I felt heard without rushing.
I would highly recommend QHHT, even for people who are skeptical (as I was). Come open minded with as less expectations as possible and let the magic happen!

Ben jij klaar om te groeien?

Dicht de kloof tussen waar je nu staat vandaag en waar je wilt staan. Door mijn coachings-methode komt het zoveel sneller binnen jouw bereik. Bereik je jouw doelen liever vandaag of morgen...