Wat is life coaching en wat kan jij daarmee?

BLOG: Wat is life coaching en wat kan jij daarmee?

Coaching wordt steeds populairder en er wordt veel over gesproken. Maar wat is het en kan jij er ook iets mee? Mensen hebben (tegenwoordig) haast en willen instant succes, ze willen resultaten op korte termijn. Zij willen geen jaren zelf ervaring opdoen met vallen en opstaan, ze willen direct effectief starten.

Eerlijk gezegd, ik kan ze geen ongelijk geven, maar moet alles dan altijd snel? Nee, zeker niet, maar als jij er klaar voor bent, die handrem eraf wilt en ervoor wilt gaan, dan doen! Een start met een coach die jou in de juiste succes mindset brengt, brengt jouw succes zoveel sneller binnen handbereik.

Veel succesvolle mensen zijn jou voorgegaan en zij hebben hier veel over geschreven. Veel van deze technieken kan je gewoon lezen, doorlopen en je successen behalen, maar waarom doe je dat nu niet of lukt dat niet? Daar komt een zeer interessant deel van coaching om de hoek kijken, namelijk hoe herken je in jezelf wat niet in lijn is met jouw doelen en hoe breng je dit in lijn? Hoe kom je tot jouw missie of hoe breng jij jouw missie in lijn met jouw overtuigingen, waarden, omgeving en gedrag? Wanneer is dat nodig? Lees onderstaande voorbeelden.

Wat kan jou tegenhouden?
-Wanneer je jezelf saboteert door onzekerheid
-Wanneer je een gebrek aan zelfvertrouwen ervaart
-Wanneer je eigen gedachten je van je plannen proberen af te praten
-Wanneer je niet overgaat tot actie maar dit wel wilt maar blijft uit- of afstellen
-Wanneer je iets blijft doen wat je niet wilt (baan, overgewicht, niet sporten, etc.
-Wanneer je anderen blijft pleasen en jouw eigen kracht uit handen geeft -Wanneer je conflicten ervaart tussen waarden en dus geen keuze kunt maken (baan opzeggen/ baan behouden, relatie beëindigen relatie behouden, etc.)

Herken je bovenstaande, wil jij voor succes gaan en direct goed starten. Wil jij afscheid nemen van de dingen die jouw succes in de weg staan? Plan dan nu een online gratis coaching gesprek in. Ga meteen naar www.greatstate.nl/gratis-coachingsgesprek

Ga meteen naar www.greatstate.nl/gratis-coachingsgesprek

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.